Παρασκευή, Φεβρουαρίου 09, 2007

ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΧΗΡΟΥ Ο ΚΑΗΜΟΣ

Οι άντρες ζωντοχήροι είναι δυό κυρίως κατηγορίες ( με πολλές υποκατηγορίες) και δεν έχουν ομαδοποιημένη κοινωνική συμπεριφορά. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που τους παράτησαν οι σύζυγοι. Αυτοί είναι μισογύνηδες πλέον και δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ακόμη κι αν κάνουν σχέση με γυναίκα, είναι τελείως επιφανειακή, πηγάζει απ΄την αντρική ανασφάλεια της μοναξιάς και ίσα-ίσα για τον κόσμο δηλαδή. Μάλλον δε αδυνατούν να ερωτευτούν , να ξαναπαντρευτούν, ούτε λόγος !!

Η δεύτερη κατηγορία και μεγαλύτερη, με την οποία θ’ ασχοληθώ, είναι αυτοί που παράτησαν συζύγους και παιδιά για τα κάλλη ενός πιπινιού, ή για καμιά φιλενάδα της συζύγου, ελεύθερη ή παντρεμένη με παιδιά και κείνη.


Βρεθήκαμε μ’ ενα φίλο να πιούμε ένα κρασί τις προάλλες και θυμηθήκαμε τον κοινό παιδικό μας φίλο τον Τάκη.

Ο Τάκης στα σαράντα του, (όλες οι ζημιές σ’ αυτή την ηλικία γίνοται…), πριν 5 χρόνια δηλαδή, παράτησε τη σύζυγο μετά από 13 χρόνια γάμου, δυό κοριτσάκια, για τα κάλλη μιας 24χρονης, τότε κι έκτοτε ζει μαζί της.Αντιπροσωπευτικό δείγμα άντρα «ζωντό».

Χάθηκε τελείως ρε ο Τάκης, τον είδες καθόλου?
Μπα που να τον δω στη χάση και τη φέξη κανένα τηλέφωνο.

Λες ακόμα να είναι στα γούστα με τη μικρή, τρυγάει μέλι ακόμα? Μαθαίνεις τίποτα?
Γλεντζές ο Τάκης, θυμάμαι είχε ξαναζωντανέψει, ένιωθε ξανά άντρας έλεγε. Στο γάμο είχε πνιγεί τελείως, είχε περιπέσει σε κατάθλιψη και μεγαγχολία. Τα πιπίνια έτσι είναι, σου δίνουν ζωή, εξόδους, ξενύχτια, εκδρομές, ωραία «κρεββάτια» και το κυριότερο ανακτάς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Εχω μια απορία… τι συζητάει ρε με το πιπίνι? Αλλος κόσμος, άλλα ενδιαφέροντα. Άντε κάνεις το χαζό στην αρχή, άλλωστε δεν πας μαζί της για να λύσεις το κυπριακό, για τα γούστα πας, αλλά τα γαμημένα τα χρόνια περνάνε, το κενό αυτό δε μεγαλώνει, δεν αρχίζει κι αυτό να σε πνίγει?
Το χειρότερο δεν είναι αυτό που λες….
Αυτή είναι μικρή, θέλει να παντρευτεί να κάνει παιδιά.
Εμαθα του έστειλε τελεσίγραφο, πολύ πήγε λέει η ελεύθερη σχέση, του έταξε προθεσμία μέχρι το καλοκαίρι, «ή παντρειά ή τον πούλο» !!!

Φαντάζεσαι ρε να πάρουμε προσκλητήριο απ΄τον Τάκη? Θα γίνει τελείως σούργελο, να μας συστήνει μετά στα καινούρια κουνιάδια και πεθερικά !!! Θα μου πέσει το προσκλητήριο απ΄τα χέρια που λέει κι ο μεγάλος Μάκης !!

Καλά το ρεζιλίκι που λες, πως θα τα βγάλει πέρα δεν σκέφτεσαι? Η μικρή θέλει παιδιά, τα δικά του μεγάλωσαν, πρέπει να κρατάει δυό σπίτια. Θα βαρέσει διάλυση !! Από την άλλη είναι εγκλωβισμένος, αν τον πιστολιάσει η μικρή, πώς θα ζήσει μόνος?

Τι να πω, γιατί δεν γυρνάει στη σύζυγο?
Τρελλός θα είσαι. Η σύζυγος έφαγε το λούκι, μεγάλωσε τα παιδιά, τρόμαξε να στρώσει τη ζωή της. Τι να πάει να της πει? Να παραδεχθεί την ήττα ? Αποκλείεται να τον δεχθεί. Οι γυναίκες σ’ αυτό το θέμα έχουν διακόπτη, αργεί μεν να γυρίσει, αλλά άμα γυρίσει ο διακόπτης, το φως έσβησε και δεν ξανανάβει. Δεν είναι σαν και μας που αναβοσβήνουμε τα φώτα διαρκώς.
Αλλά και να υποθέσουμε ότι θα γυρίσει, η σύζυγος θα τον πατήσει κάτω. Θα ζει σαν τους 40 μάρτυρες στη συσκευασία του ενός !!

Τα παιδιά του τα βλέπει καθόλου?
Μεγάλωσαν, τα αγαπάει πολύ, αλλά με λίγες ώρες που θα τις δει τι να καταλάβει ή τι να προσφέρει. Ο Τάκης επέλεξε στη ζωή του τα γούστα. Στη ζωή οι επιλογές έχουν ένα τίμημα, δεν μπορεί να τα έχεις όλα!!! Κάτσε να μάθουν οι κόρες του ,όταν μεγαλώσουν τον πραγματικό λόγο που έφυγε από το σπίτι και θα λένε: « καλός ο μπαμπάς μας, αλλά πουτανιάρης !!»

Ανέβασε ζάχαρο έμαθα. Καλό περιμένεις με τόσες έννοιες? Αμα αρχίσουν και τα προβλήματα υγείας να τον δω, πέρασαν και τα χρόνια, θα του γίνει σαν παραβρασμένο λουκάνικο και σιγά μην τον πονέσει η μικρή. Πάντως έχει χαθεί τελείως, με κανέναν δεν έχει επαφή από την παρέα ?
Οι φίλοι έχουν τις οικογένειες τους, δεν έχουν το δικό του τον καημό. Κανείς δεν τον καλεί, οι γυναίκες των φίλων τον βλέπουν σαν απειλή, μη τυχόν και τον μιμηθούν οι άντρες τους. Με ποιόν να βγει? Να έλθει ο άλλος με τη γυναίκα του κι ο Τάκης να πάει με τη γκόμενα, ενώ μέχρι χθες έβγαιναν μαζί με τις συζύγους? Γίνονται αυτά τώρα?

Μπορεί να έκανε καινούριο κύκλο, πέντε χρόνια είναι με τη μικρή….

Μη λες μαλακίες, φιλίες σ’ αυτή την ηλικία δεν γίνονται. Θα βγαίνει με τις παρέες της μικρής, αντε να την κρατήσεις μέσα στο σπίτι αυτήν, αλλά θα είναι τίποτα χλεχλέδες και παιδάκια. Τι να πει μ’ αυτούς και πως να διασκεδάσει ? Απομόνωση «και των γονέων» σου λέω… άστα.

Λες ρε να μετάνιωσε που χώρισε ή εμείς τα βλέπουμε απόψε τόσο μαύρα κι αυτός περνάει φίνα κι ωραία?

Τα παιδιά του λείπουν σίγουρα, τι ωραία να περνάει, αν πρόκειται να ξαναφάει το ίδιο σκατό, παντρειές, καινούρια σόγια, να παίζει τάβλι με τον πεθερό που είναι σχεδόν συνομήλικός του ….. τι νόημα έχει?
Υπάρχει περίπτωση να σου πει « μετάνιωσα… έκανα λάθος» ? Ο αντρικός εγωισμός είναι θηρίο ανήμερο.

Τελικά είναι επιπολαιότητα αυτό, να τα παρατάς όλα για μια μικρή, είναι κάβλα της στιγμής, κάτι παροδικό, είναι καψούρα αγιάτρευτη, δεν έχω καταλήξει?

Οι άντρες κουβαλάμε μαλακία στο κεφάλι μας. Είναι αυτό που λέμε κυριαρχεί το κάτω κεφάλι. Αν ο Τάκης σκέφτονταν τότε τι θα γίνει, ότι θα μείνει με τη μικρή 5 χρόνια και θα ξαναέλθει στα ίδια όπως ήταν και με τη γυναίκα του, πιστεύω δεν θα το έκανε… Αλλά πού το μυαλό! Μόνο βυζιά και κώλους έβλεπε μπροστά του τότε. Του μιλούσα και μου έλεγε, αν δεις το πλάσμα θα καταλάβεις… Αστον να καταλάβει τώρα, νόμιζε ότι πήγαινε να επιβεβαιωθεί μόνο με το «ξενοπήδημα», αλλά καψουρεύτηκε και τους γάμησε τον αδόξαστο.

Να βάλω ένα ωραίο τραγούδι να του το αφιερώσουμε?

Ποιό ρε θα βάλεις, το « οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ»?
Ε όχι δεν είμαι τόσο «κλασσικός», θα βάλω ένα που λέει ο Πασχάλης Τερζής, σε μουσική του Πέτρου Βαγιόπουλου και στίχους του Μανώλη Ρασούλη, από το δίσκο τους « ΒΑΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ». Τίτλος του: «ο άντρας με το χωρισμό πονάει περισσότερο»
Ο άντρας με το χωρισμό πονάει περισσότερο
κι ας είναι προτιμότερο, απ΄ένα θλιβερό δεσμό

Δυό μήνες δεν περάσανε και σ' είδα μάλλον να γελάς
σαν τους καθρέφτες σπάσανε τα χρόνια που περάσανε
τα χρόνια που περάσανε και ζω σαν ίσκιος μιας σκιάς

Αχ γιατί όταν γελάς να μη γελώ κι εγώ
κι ότι κάνεις κι αγαπάς να μην τ' αγαπώ κι εγώ

Δεν θέλω να πονάς κι εσύ μα να υποφέρω δεν μπορώ
ακονισμένη σύγκριση με μαχαιρώνει στο λαιμό

Ο άντρας με το χωρισμό πονάει περισσότερο

Ο άντρας με το χωρισμό γίνεται ένα ερείπιο
ένα χαμένο νήπιο με γίγαντα εγωισμό

JUKE-BOX: Τελικά ο ζωντοχήρος έχει καημό, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, το μεγάλο και αμείλικτο αδιέξοδο, που ο ίδιος βέβαια έχει δημιουργήσει. Είναι φορές, σαν «χαμένο νήπιο με πληγωμένο εγωισμό» που λέει κι ο Μανώλης, αλλά κυρίως είναι ο θύτης (όταν είναι θύτης βέβαια) που μετατρέπεται σε θύμα.
Ακούγεται το παραπάνω άσμα, αφιερωμένο σ’ όλους τους άντρες «ζωντό».

27 Comments:

Blogger Πάνος said...

Τελικά ...το σφύριξες,

τοις κείνων (των ζωντό!) ρήμασι πειθόμενος!

*

Η μαλακία του ανθρώπου είναι ατελείωτη, Αθανάση μου. Είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα, είτε νιος, είτε μεσόκοπος, είτε παντρεμένος εν ενεργεία, είτε ζωντό (αμφοτέρων των φύλλων).

Και -νόμος ...Σουηδικός!- η μαλακία ΠΑΝΤΑ πληρώνεται!

Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλο τομάρι (ελάχιστο ποσοστό) ή πολύ τυχερός (ακόμα μικρότερο) για να αποφύγεις το "ταμείο"...

*

Αυτά, τα ...γενικά, προς το παρόν.

9:18 μ.μ., Φεβρουαρίου 09, 2007  
Blogger rockerblogger said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

Αν νομίζεις ότι έτσι ισοφαρίζεις το άλλο με τις ζωντοχήρες κάνεις λάθος!

Κάστε να δεις τώρα που θα στη πέσουν όλοι μαζί οι θιγμένοι ζωντοχήροι:)))))))))))

10:18 μ.μ., Φεβρουαρίου 09, 2007  
Blogger Athanassios said...

To post δεν γράφτηκε σε καμιά περίπτωση για να ρεφάρει τις αντιδράσεις ή υστερίες ζωντοχήρων ούτε κατά παραγγελία τους.... αντε το θείο Ισίδωρο ν' ακουσα... χαχαχα

11:00 μ.μ., Φεβρουαρίου 09, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτα ισχυουνε για εσας τους παντρεμενους που τρελενοσαστε και νοιωθετε την αναγκη να ξενογαμησετε και πατε με την καθε κοτα.
Ενω εγω για να πω οτι ξενογαμησα πρεπει να γαμησω καμια Γαλοπουλα (Αγγλοπουλα, Ελβετοπουλα, Τουρκοπουλα κλπ).

12:58 μ.μ., Φεβρουαρίου 10, 2007  
Blogger Athanassios said...

Γειά σου θείε με τις αλλοδαπές σου... χαχαχαχα.... εγώ δεν ανήκω στη συνομοταξία των παντρεμένων πάντως..

2:25 μ.μ., Φεβρουαρίου 10, 2007  
Blogger Loucretia said...

Φιλτατε Αθανασιε, μηπως ν'ανοιγαμε ενα "Blog Ζωντοχηριας" ν'ανεβασουμε ολοι εκει τα ποστ μας;; Να ΄χουν παρακαταθηκη οι επομενες γενιες :-Ρ

Παντως συνεχιστε τη συζητηση περι αντρων ζωντοχηρων, μας ενδιαφερει κι η δικη σας αποψη.

12:04 π.μ., Φεβρουαρίου 11, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Όταν ο Κυριος και οι μαθητές του έφτασαν στη χώρα των Γερασηνών μετά από ένα ταξίδι που παραλίγο να πνιγούνε από τη θαλασσοταραχή συνάντησαν ένα Γερασηνό που ήτανε εκτός εαυτού και χτυπιότανε διαρρηγνύοντας τα ιμάτια του και τον ρώτησε γιατί τραβάει κρίσεις και ο Γερασηνός του είπε ότι κάποιος μαλάκας αμόλησε 2 χιλιάδες γουρούνια μες το χτήμα του να βοσκήσουνε και του το κάνανε κουρούμπελο και όταν πήγε στον Ρωμαίο αγροφύλακα να το καταγγείλει αυτός τον έγραψε στ΄αρχιδια του και τουπε «θα σε τυλίξω σε μια κόλα χαρτί» και γιαυτο έχει μπει ο διάολος μέσα του.

Με τη φασαρία πλακώσανε όλοι οι Γερασηνιωτες κι οι Γερασηνιωτησες και λέγανε στο Κύριο ότι «αυτός είναι για δέσιμο και ποιος είσαι εσύ και ανακατεύεσαι?» Και λέγει ο Κύριος «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε?» -Δε πα νασαι και ο ιός του θεού του λένε και τότε ο κύριος τους λέει πάρτε τα γουρούνια από το χωράφι του ανθρώπου για να μη σας πάρει ο διάολος. Μόλις το ακούει αυτό ο διάολος μέσα από το Γερασηνιωτη αρχίζει να παρακαλάει τον κύριο να τον λυπηθεί και ότι προτιμούσε να πάει να φουντάρει από το γκρεμό και καλύτερα να πάρει τους χοίρους παρά να μπλέξει με τους Γερακινιωτες.

Τότε πετάγεται ένας ηλικιωμένος και του λέει «καλύτερα να πάρεις τις χήρες που είναι και πιο πολλές» -όποτε παρεξηγιέται η χήρα του άγνωστου στρατιώτη και χιμάει στο χήρο, αλλά πετάγεται ο διάολος και του λέει -Δεν εννοούσα εσένα ρε ζώον, τα άλλα ζώα ενοουσα.

Επανω στην αναμπουμπουλα και επειδη τα κακά πνεύματα ήταν οξυμένα ο Κύριος αναγκάστηκε να συμμαχήσει με το διάολο και του λέει -Πάρτα και…τον Πούλο. Αλλ΄(αντ΄αλλων) που δεν ήθελε να ακούσει ο διάολος παίρνει τα γουρούνια και την κοπανάει, τον στρώνουνε στο κυνήγι οι Γερασηνιωτες να του παρουνε πίσω τα χοιρινά και μόλις αυτός βλέπει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει θυμάται τα σοφά λόγια του Κύριου «…..και το Πούλο»,δηλαδη ότι μπορει να πεταξει και απογειώνεται μαζί με τα γουρούνια από το γκρεμό!

Τότε όλοι κατάλαβαν το λάθος τους και ότι είναι ο ιός του θεού, αλλά μετά που πέρασε από εκείνα τα μέρη ο άλλος ιός του θεού ο Μωάμεθ και έμαθε το περιστατικό τους είπε να μην ξαναφάνε χοιρινό γιατί θα τους πάρει ο διάολος και…θα τους σηκώσει!

11:44 π.μ., Φεβρουαρίου 12, 2007  
Blogger Athanassios said...

χαχαχαχα... θείε Ισίδωρε, εκπληκτική παρέμβαση !!!!
Το κείμενο μνημείο θρησκευτικής ιστορίας,αφιερωμένο στη ζωντοχηρία !!!!

Υ.Γ. Μπερδεύεσαι μ' αυτή τη μαλακία, που ζητάει και στεφανοχάρτι για να μπεις μέσα και υπογράφεις ως ανώνυμος?

2:28 μ.μ., Φεβρουαρίου 12, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Πατησα το λαθος ματζαφλαρι και προεκειψε ανωνυμια.

Ειναι οι θεσεις της ΔΙΣ $ex a-martin (Louther King) για την ζωντοχειρια.
Προκειται για ενα βαρυ ιστορικο κειμενο των 70κοντα πατερων που εξιστορει πως πηρε ο διαολος τους χηρους και γιατι οι ζοντοχηρες ειναι πιο πολλες.

Παντως στα σχολια βλεπω κεσατια, φαινεται οτι οι ζοντοχηρες τα ...ειπανε στο προηγουμενο ποστ και ξαλαφρωσανε και τωρα ξεσαλωνουνε στα μπουζουκια λογω αποκρεω.
Ναχουνε την ευχη μου!

3:54 μ.μ., Φεβρουαρίου 12, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

1:03 π.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

1:43 π.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Swkrati dikaie,
Δυστυχως μεγαλε δασκαλε, οι νεοι σημερα δεν εμφορουνται απο τα σοφα λογια σου!
Αμ το αλλο πως τολεγες, κατσε να δεις... "en oida oti oyden oida"?
Και που ΄σαι ακομα δεν εχεις δει τιποτα!

Δε μου λες ρε, τη σχολη την εχεις ακομη ή τωρα πας σε μπλογς (και στο χωρο σου ερχομαι!) και κανεις ιδιετερα (σε παιδακια)?

12:57 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Α παπαπα τώρα πλακώσανε και οι κομπλεξικοί ζωντόχηροι...
Εγώ θα σου πω "πεστα χρυσόστομε" και ναι "η αλήθεια πονάει"

1:34 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Blogger Athanassios said...

Σωκράτη,η ανάγνωση δεν είναι υποχρεωτική. Τα ιδιαίτερα σου στα παιδάκια που λέει κι ο θείος Ισίδωρος, όχι εδώ, δεν σε παίρνει..

Ανώνυμε,κι αυτή η αλήθεια είναι μονόπαντη και το τονίσαμε, αλλά ορισμένοι/ες δεν αννούν να το καταλάβουν....

Θείε Ισίδωρε, ανοιξε το ίδρυμα σου να τους μαντρώσουμε...

2:14 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Χαίρε φίλτατε Αθανάσιε,
Αν και δεν πενηντάρισε ο Τάκης, έχει φτάσει ήδη στον 5ο σταθμό της ζωής και του απομένει ο έκτος μόνον. Τουλάχιστον το γλέντησε για κάποιο διάστημα...

Υπενθυμίζω τις 6 πόλεις-σταθμούς στη ζωή ενός άντρα στις οποίες αναφέρεται η πρώτη παράγραφος:

1. Μαλακάσα
2. Γλυφάδα
3. Καβάλα
4. Κερατέα
5. Δράμα (εδώ είναι ο Τάκης σύμφωνα με το κουτσομπολιό των φίλων του)
6. Κυπαρισσία

Βλαδίμηρος (ex-fufutos)

3:00 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ρε Θαναση,
αλλαξε το αυτο το ασμα και βαλε το
"Γεια σου κυρ΄εισαγγελεα
με τη Τζενη την ωραια".
για το Σωκρατη (αφ-ιερωμενο).

3:01 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Φουφουτε,
μαλον για Βουλιαγμενη τον ...κοβω τον Τακη.

3:03 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Blogger Athanassios said...

Βλαδίμηρε, φοβερή η περιοδεία... ανά την Ελλάδα.... και η Βουλιαγμένη μέσα!!!!

Θείε, δεν τόχω πρόχειρο το άσμα, αλλά τους αυτοαποκαλούμενους εισαγγελείς τους κάνουν χαρτί κάτι "Τζένες..."

3:17 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ελα ρε Θαναση, που τα πηρες κι εσυ στο κρανιο, δεν εχεις καθολου χιουμορ? Πλακα κανει ο Σώκρατες οταν λεει:
"...Άν υπήρχε Νόμος για την περίπτωσή σου, πίστεψέ με, σου το λέω απολύτως ειλικρινά, θα βρισκόσουνα είτε σε κανένα μπουντρούμι (δημόσιος κίνδυνος γαρ)..."

Αποκλειεται να ειναι τοσο πολυ χοντρομαλάκας !!!

3:32 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Blogger oistros said...

Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν "ψεκάζετε" τα πόστ των ζωντοχήρων με κανένα νέο .. χημικό όπλο που στοχεύει αυτόματα το χιούμορ.
Διαπιστώνω δε, ότι οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Στους έχοντες ελάχιστο το εξαφανίζει τάχιστα και σ' όσους διαθέτουν μπόλικο το ανατροφοδοτεί.
Ελπίζω με τόσες .. παράπλευρες απώλειες να μη χάσετε κι εσείς το δικό σας. Keep ... bloging και μη μασάτε.

Κι όσο για τα περί .. δικαιοσύνης, το σκηνικό μου θύμισε την ατάκα του Σαββόπουλου όταν έγραφε μουσική για τους Αχαρνείς του Αριστοφάνη:
"Ο Δικαιόπολις -είπε- πάντα θα υπάρχει. Εκεί που όλοι τρέχουν σαν αφιονισμένοι για τα συμφέροντά τους ή γι' αυτό που νομίζουν συμφέρον τους ­ γιατί έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ­, ο Δικαιόπολις προσφέρει τον εαυτό του βάζοντας το κεφάλι του επάνω στον πάγκο του χασάπη για να τους συνεφέρει. Αλλά το κάνει με το μάτι της καρδιάς. Με χιούμορ".

3:53 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Blogger oistros said...

Α και μόλις παρατηρώ ότι ο δίκαιος Σώκρατες είναι .. άστεγος. Τι κρίμα! Έτρεχα κι εγώ να βρω το καντάρι της "Δικαιοσύνης" του μπας και ξεστραβωθώ λιγάκι αλλά κατά πως φαίνεται μπήκε σε τόσο κόπο μόνο για να σας καταθέσει την .. αγωγή του εδώ.
Ελπίζω να αποκτήσει σύντομα το δικό του Μέλαθρον για να μπορούμε κι εμείς να .. τιτιβίζουμε χαρούμενοι στη γειτονιά του. :-)

4:01 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Οιστρε, ποιο μελαθρο?
O Σωκρατης ειναι ιδεα, κατοικει σε χαλασματα, ακομα και σε αδειο τσοφλι.

8:01 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Blogger Athanassios said...

Οistros αυτός που έχει χιούμορ το διατηρεί έστω κι αν καθρεπτίζεται σ' αυτό που διαβάζει, ακόμα κι αν τον σπιλώνει, που εδώ δεν συντρέχει τέτοια περίπτωση.
Εξαιρετικό το απόσπασμα από τους Αχαρνής.

Θείε τα Μέλαθρα θέλουν και μεταξωτούς κώλους...

9:07 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μην μου λες για κωλους γιατι κωλαζομαι πολυ τωρα τελευταια!
Η θεια σου μουχει κανει τη ζωη κωλαση.

9:53 μ.μ., Φεβρουαρίου 13, 2007  
Blogger FUFUTOS said...

Εξαιρετικά εύστοχη η συμπλήρωση της Βουλιαγμένης από το θείο Ισίδωρο :)))
___
Εσείς που ξενυχτάτε στα ...ζωντο-μπαράκια και ζωντο-μπουζούκια ψάχνοντας για "τυχερά" να προσέχετε μη σας σερβίρουν κέρασμα σφηνάκι "κώνειο". Τέτοιο μάλλον θα πρέπει να ήπιε ο Σωκράτης. Τώρα, αν ήτανε και "μπόμπα"... εξηγούνται πολλά.

Βλαδίμηρος (ex-fufutos)

11:10 π.μ., Φεβρουαρίου 14, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητέ Αθανάσιε, τσάκω ένα σπάνιο 45αράκι !
ΡΟΔΑ ΕΛΕΝΗ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ
Όταν το πίνεις, να μη σε πίνει
λάθη πια μην κάνεις διαρκώς
...
Προσπαθώ να σ' αλλάξω τη ζωή
πώς θα γίνει όμως, αν δε θες κι εσύ...


(με φαρφίσα και "σκυλέ" ενορχήστρωση, ό,τι πρέπει για τους απανταχού και εν αέναη γύρα "ζωντό"...)

Καλησπέρες !
:-)

8:16 μ.μ., Φεβρουαρίου 29, 2008  
Blogger Athanassios said...

Μαρίκα καλησπέρα,
Ακόμα γελώ με το άσμα.. Εκπληκτικό, το αγνοούσα, αλλά όντως "ζωντοτράγουδο" και καραμπινάτο....
Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν... που λένε....
Υ.Γ. Ρίξε καμιά ιδέα αν έχεις για την ανανέωση του juke-box, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα.... γράψε μου στο mail,αν θέλεις.... τι συνεργάτιδα είσαι? χαχαχαχα

9:29 μ.μ., Φεβρουαρίου 29, 2008  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Thessaloniki, Greece

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

SYNC BLOGS


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή
ask2use.com: Επιτρέπεται η κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια